Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

 


Βουλευτικές Εκλογές
Ύποψήφιοι Βουλευτικών Εκλογών

Δημοσκοπήσεις Βουλευτικών Εκλογών

Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Υποψήφιοι Αυτοδιοικητικών Εκλογών

Ευρω-εκλογές

Υποψήφιοι Ευρω-εκλογών

Εκλογές και Ενημέρωση

Greek Politics Journal

Η Βουλή των Ελλήνων

Μέσα Μαζικής ΕνημέρωσηςΣτείλτε τα σχόλιά σας
 
•GREEK POLITICS JOURNAL
  •HOME   •ΕΓΓΡΑΦΗ   •ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  

Προφίλ

Ο σκοπός μας

Eklogesonline.com – Γνωρίζω Αποφασίζω Ψηφίζω – Greekelections.com

O Διεθνήs Κόμβοs (Portal) www.ΕklogesΟnline.com διαμορφώθηκε από τη μετεξέλιξη του δημοφιλούς Greekelections.gr, o οποίος δραστηριοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις Εθνικές Εκλογές 2000, προβάλλοντας την προεκλογική δράση, τα exit polls, αλλά και τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης σε εκατομμύρια χρήστες που το επισκέφθηκαν από ολόκληρο τον κόσμο. Το ΕklogesΟnline.com συνεργάζεται δυναμικά και άμεσα με το GreekElections.com ο οποίος είναι ο μοναδικός Διεθνής Κόμβος (Portal) ελληνικών συμφερόντων για τις Εκλογές, την Πολιτική και τον Πολιτισμό, που συγκεντρώνει τις περισσότερες αναφορές-παραπομπές της πρώτης σελίδας όλων των παγκόσμιων μηχανών αναζήτησης (π.χ. Google.com, Yahoo.com κ.ά.).

O Κόμβοs www.ΕklogesΟnline.com σε άμεση συνεργασία με το www.GreekElections.com προσφέρουν την ουσία της προεκλογικής δράσης στις Εθνικές Εκλογές του 2000 και στις Νομαρχιακές και Δημοτικές Εκλογές του 2002 σε εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου. Αποτελεί το σημείο επαφής και συνάντησης των Ελλήνων σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, συνδέοντας την Ελλάδα με τις παγκόσμιες εξελίξεις του 21ου αιώνα. Με το μήνυμα "Αποτελεσματική Προβολή, Τοπική Υπεροχή, Παγκόσμια Προβολή και Αξιόπιστη Ενημέρωση" εμφανίζεται δυναμικά ανανεωμένος στην πορεία για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές του 2006.

Συμβάλλει δυναμικά στην αποτελεσματική και άμεση ψηφιακή επικοινωνία και ψηφιακή συμμετοχή όλων των Ελλήνων πολιτών. Οι Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές του 2006 είναι οι εκλογές της ψηφιακής επικοινωνίας, της ψηφιακής συμμετοχής και της ψηφιακής προβολής όλων των Ελλήνων Πολιτικών.

Οι χρήστες του Διαδικτύου στη χώρα μας έχουν αυξηθεί σημαντικά, ξεπερνούν το 27% του ελληνικού πληθυσμού. Οι πολίτες-χρήστες του νέου μέσου, και ιδιαίτερα οι πάνω από 600.000 νέοι ψηφοφόροι, αναζητούν αντικειμενική ψηφιακή ενημέρωση. Σε αυτή την απαίτηση ανταποκρίνεται με εξαιρετική επιτυχία οι Διεθνείς Κόμβοι (Portals) www.GreekElections.com & www.EklogesOnline.com, μέσω της αντικειμενικότητας στην ενημέρωση, της διεθνούς αναγνωρισιμότητάς του και της επιστημονικής μεθοδολογίας του, η οποία στηρίζεται στο επιστημονικό μοντέλο "Δυναμικής Ανάδειξης, Πλοήγησης και Ανεύρεσης Περιεχομένου" (ΔΑΠΑΠ) και αποτελεί δυναμικό σημείο προσέλκυσης των επισκεπτών του.

Οι στόχοι των διεθνών (Κόμβων) Portals www.GreekElections.com & www.eklogesOnline.com είναι:

  • Να αποτελέσει δυναμικό υποστηρικτή της αποτελεσματικής προβολής και τοπικής υπεροχής όλων των πολιτικών της Ελλάδος.
  • Να καθιερωθεί ως χρήσιμος οδηγός ανάδειξης, πλοήγησης και ανεύρεσης πολιτικού και πολιτισμικού περιεχομένου για όλους τους Έλληνες σε παγκόσμια κλίμακα (και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες).
  • Να παρέχει άμεση, αποτελεσματική και γρήγορη πρόσβαση στο ψηφιακό περιεχόμενό του στα εκατομμύρια των επισκεπτών του από όλο τον κόσμο.
  • Να διαμορφώνει το λειτουργικό και δημιουργικό ψηφιακό τοπίο αξιόπιστης ενημέρωσης και πληροφόρησης για τις πολιτικές εξελίξεις, την πολιτική δραστηριότητα και το πολιτικό κλίμα.
  • Να αναδείξει και να καθιερώσει το επιστημονικό μοντέλο "Δυναμικής Ανάδειξης, Πλοήγησης και Ανεύρεσης Περιεχομένου" (ΔΑΠΑΠ), στο οποίο στηρίζεται η δημιουργία και διαχείρισή του.
  • Να διατηρηθεί ο πρώτος σε ποιότητα και αναγνωρισιμότητα Διεθνής (Κόμβος) Portal για τις Ελληνικές Εκλογές, ο οποίος προβάλλεται στις πρώτες θέσεις και με τις περισσότερες αναφορές σε όλες τις παγκόσμιες μηχανών αναζήτησης του Διαδικτύου.

H επιστημονική ομάδα του GreekElections.com και του ΕklogesΟnline.com Info-Com Research Society ανέπτυξε και υλοποίησε, με τα αξιώματα του επιστημονικού μοντέλου ανάδειξης ψηφιακού περιεχομένου (ΔΑΠΑΠ), το GreekElections.com και το ΕklogesΟnline.com, καθώς και το διεθνές ηλεκτρονικό Forum ανταλλαγής ιδεών και απόψεων Greek Politics Journal: Digital Elections Version (GPJ). Ιδρυτής και συντονιστής της επι-στημονικής και ερευνητικής ανάπτυξης του GreekElections.com και του ΕklogesΟnline.com και επιμελητής του Greek Politics Journal, είναι ο Καθηγητής Πολιτιστικής Πολιτικής και Διοίκησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Γιώργος Κ. Γκαντζιάς ο οποίος επιστημονικά δραστηριοποιείται στην παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου, στις νέες τεχνολογίες, στη διοίκηση, στη διαχείριση, στην πολιτιστική πολιτική, στη διαχείριση κρίσεων, στα ψηφιακά συστήματα οικονομικής ρευστότητας, στο πολιτιστικό κεφάλαιο και στον πολιτικό πολιτισμό. Η υλοποίηση και η διαχείριση των αναφερόμενων επιστημονικών δραστηριοτήτων γίνεται από την Info-Communication Reseach Society σε συνεργασία με πανεπιστήμια, ερευνητές, ακαδημαϊκούς, ειδικούς πολιτικής επικοινωνίας, δημοσιογράφους και εταιρείες νέων τεχνολογιών της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Κύριος σκοπός του www.GreekElections.com και του www.ΕklogesΟnline.com, και ιδιαίτερα του GPJ, είναι η δυναμική προώθηση της ελληνικής πολιτικής, των νέων τεχνολογιών, της πολιτισμικής γνώσης, της πολιτισμικής διαχείρισης περιεχομένου, της πρόσβασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες στο ψηφιακό περιεχόμενό του, του δημοκρατικού πνεύματος και της δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων στο σύγχρονο πολιτισμικό, πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στην Κοινωνία των Πληροφοριών και της Γνώσης.

Περισσότερες Πληροφορίες
E-mail: info@eklogesonline.com και eklogesonline@gmail.com


Όροι Χρήσης του διεθνούς Κόμβου (Portal) www.eklogesonline.com

 
Προφίλ

Η γνώμη μας

Μοντέλο ΔΑΠΑΠ

Τα ΜΜΕ για το GreekElections

Info-Com
Research Society


Επικαιρότητα

Σύνδεσμοι