Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024Εισαγωγή

Επιμέλεια Άρθρων

Κατάλογος Άρθρων

Στείλτε το άρθρο σας

Επικοινωνία

 

 

DIGITAL ELECTIONS VERSION

Επιμέλεια Άρθρων

Το Greek Politics Journal είναι ανεξάρτητη ηλεκτρονική έκδοση, η οποία καθιερώθηκε ειδικά για την προώθηση της ανταλλαγής ιδεών σχετικά με την πολιτική και τις εκλογές και στοχεύει στη βελτίωση της κατανόησης επιμέρους θεμάτων, όπως είναι οι εκλογικές αναμετρήσεις στην εποχή της ψηφιακής-δημοκρατίας, του ψηφιακού-πολιτισμού και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης αποτελεί την πολιτικοποιημένη και διαφανή απόδοση για τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2000 μέχρι σήμερα.


Ο χαρακτήρας της έκδοσης είναι διεθνής και απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες ανά τον κόσμο, τους πολιτικούς, τους υπεύθυνους στρατηγικής, τους ειδικούς και τους επαγγελματίες. Το Greek Politics Journal προωθεί την ελευθερία της έκφρασης και εγγυάται ισότιμη αντιμετώπιση όλων των συγγραφέων στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού, ως προσοδοφόρο και αποτελεσματικό μέσο ανταλλαγής απόψεων. To «πολιτισμικό όραμα» μας είναι η πολιτικοποιημένη, ισότιμη, αντικειμενική και διαφανή αντιμετώπιση όλων των απόψεων και θέσεων που δημοσιεύονται στο επιστημονικό περιοδικό Greek Politics Journal.

Καθηγητής Γιώργος Κ. Γκαντζιάς
Πολιτιστικής Πολιτικής και Διοίκησης
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Επιμελητής Έκδοσης Greek Politics Journal: Digital Elections Version
E-mail: gpj@eklogesonline.com, eklogesonline@gmail.comΠροσοχή: Οροί Χρήσης του διεθνούς Κόμβου (Portal) www.greekelections.com