Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024



Εισαγωγή

Επιμέλεια Άρθρων

Κατάλογος Άρθρων
Εκλογές Μάϊος 2023

Εκλογές Ιούλιος 2019

Εκλογές Μάιος 2019

Εκλογές Σεπτέμβριος 2015

Εκλογές Ιανουάριος 2015

Εκλογές Μάιος 2014

Εκλογές Ιούνιος 2012

Εκλογές Μάιος 2012

Εκλογές 2010

Εκλογές 2009

Εκλογές 2007

Εκλογές 2006

Εκλογές 2004

Εκλογές 2002

Εκλογές 2000


Στείλτε το άρθρο σας

Επικοινωνία

 

 

DIGITAL ELECTIONS VERSION

Προτάσεις αλλαγής και ανανέωσης, το όραμα της επόμενης τετραετίας

του Χρήστου Βοσνάκη, υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πέλλας, 5/2/2004

Η πορεία του ΠΑΣΟΚ είναι συνυφασμένη με την πορεία του ελληνικού λαού. Υπό την καθοδήγηση και κατά τη διακυβέρνηση του ιδρυτή αυτής της δημοκρατικής παράταξης, του Ανδρέα Παπανδρέου, υπήρξε ανακατανομή του εισοδήματος και έτσι οι «μη προνομιούχοι» κατέκτησαν την ισονομία, βγήκαν από το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό περιθώριο όπου βρίσκονταν επί δεκαετίες.

Επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη, ενισχύθηκαν οι υποδομές του κράτους, επιτεύχθηκε η ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ, εξασφαλίστηκε η σταθερότητα της οικονομίας.

Το όραμά μας για την επόμενη τετραετία χαρακτηρίζεται από προτάσεις αλλαγής και ανανέωσης σε όλους τους τομείς, από ένα νέο, έντιμο, διάφανο μοντέλο διακυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των πολιτών.

Αυτό το μήνυμα φέρνουν ο Γιώργος Παπανδρέου και οι δομικές αλλαγές του προγράμματός μας που θα δημιουργήσουν ένα κοινωνικό κράτος, όπου κάθε ενεργός πολίτης θα έχει μέρισμα και συμμετοχή στην πορεία ανάπτυξης και ευημερίας, μία ανοιχτή κοινωνία και συμμετοχική δημοκρατία που θα λύνει τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη και θα υπερασπίζεται τα συμφέροντά του.

Προτεραιότητές μας αποτελούν η ενίσχυση της αγοράς εργασίας, η μείωση της ανεργίας, η αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού, η στήριξη των αγροτών, η παιδεία.


Προσοχή: Οροί Χρήσης του διεθνούς Κόμβου (Portal) www.greekelections.com